Saturday, April 3, 2010

SEREMBAN TETAP DI HATI

Banyak betul kenangan semasa belajar di IPRM...sebab tu lah sampai sekarang pun aku dok ingat je Seremban.... Cuti sekolah bulan 3 ari tu turun ke Seremban.... Minggu lepas aku turun temankan member nak ge tengok umah kat Seremban.... Sabtu nie pun nak turun lagi ke Seremban....atas urusan keja lah pulak.... biasalah lah aku jadi driver.... tu yang sebenarnya rajin jalan.

Kadang2 member terpaksa booking nak guna khidmat aku sebagai driver.... kalau nak ke mana-mana.... selalunya ari Isnin dan Khamis je Free... nie dah 7 hari seminggu penuh... kecuali lepas sekolah je... klu dekat2 tu boleh le tolong drive.

Gambar yang sempat aku snap semasa ke Seremban minggu lepas....cantik dah Seremban.... dah mcm Kl sesaknya.... dah la dalam bandar banyak jalan sehala.

Bila datang ada urusan lain nak jumpa best friend pun tak sempat.... lain kali lah Senah aku jumpa mu... ada masa aku turun lagi... khas jumpa mu je....

2 ulasan:

sI tEDI said...

lama x dtg seremban.
minggu depan g PD jek

eeeda said...

jom kita turun seremban....makan2