Sunday, April 3, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

Aku pun terpanggil untuk memeriahkan dunia berblog... sebenarnya aku tak pernah mengikuti pun blog BEN nie...

Nanti ada masa aku jelajah le ye Ben... nie tak sempat... sempat tempek gambar dengan tajuk je. Apa tujuannya Ben nie tak cakap lah pulak... kena tunggu.... tu yang letih...

Kepada kekawan yang berminat... jom kita gegar 1 ribu April bermula.

15 ulasan:

zuwaidah said...

join saja...mesti best

eeeda said...

nie dah join ke belum... jom kita meriahkan dunie berblog.

MyMye MyMya said...

Singgah sini :D ...GeGaR Blog 1 Ribu !!!

Nazurah Mohd Noor said...

gegar dari kumpulan 5 . yeahhhh ! hahaha .

b a m b a m ' s said...

Datang ziarah n folo ahli kumpulan 5!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

nur ikhyar dee said...

singgah menyinggah ahli kumpulan 5 :)

mohd ridwan said...

Siasat ahli kumpulan 5!!anda tertangkap~

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

Blog itu duniaku said...

salam gegar dr kumpulan 5!!
jemput singgah ke blog saya!!
http://alkisahfirdaus.blogspot.com

Wen said...

wen dtg dari kumpulan 5 nak polo dan men terjah semua 100 blog dalam 1 kumpulan dan klik2 iklan dalm blog. jom ramai2...

budingyun said...

menggegarkan sini..
saya dari kumpulan 5 juga.. \(^_^)/
jom lawat blog saya..
http://budingyun.blogspot.com

shafinaz (: said...

Group 5 eh ? sep ! btw , happy blogging !

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.nice blog :) sudi2 la join my bloglist^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

Puteri Kasih said...

misi menggegar dan follow blog ini :)

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-1.html

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari saya.. saya singgah dan follow blog awak.. ada masa, mai la singgah dan follow skali blog saya ek..