Sunday, May 22, 2011

CENDERAHATI UNTUK TETAMU

Sebenarnya cenderahati nie, bukan untuk majlis aku.. tapi aku nak sponser kepada sepupu yang akan melangsungkan perkahwinannya pada pertengahan Jun nie... bukan aku buat sendiri...kalau aku buat sendiri... hebat tu. Tak ada masa aku nak buat semua nie... kakak aku yang tolong buat... aku cuma keluarkan modal je pun.

Memang jimat lah, kalau buat sendiri... boleh lah nanti dia beri kepada kekawan yang rapat kan... aku seponser bukan banyak pun... untuk 100 je. Kalau nak beri kepada semua tetamu masak lah kan... kalau kat kampung aku... kami masih lagi guna telur rebus untuk tetamu yang hadir. Paper beg tu.. selalunya untuk kekawan pengantin je. Tapi kalau modal besar boleh je beri kepada semua tetamu yang hadir.

Warna merah hati nie sebab ikut tema majlis sepupu tu.. aku harap dia suka lah kan.... Insya Allah awal bulan Jun nie aku balik kampung... sebab ada kenduri kahwin kawan di Padang Piol..So boleh lah hantar terus ke umah dia je.

2 ulasan:

~Insan Biasa~ said...

12 jun 2011....ko dijemput oleh adik sepupu aku, anak makcik aku yg duduk kat jenjarom tu....ingat tak puasa lepas kita brbuka sama2....puteri pun ade masa tu....so, adik aku tu masih ingat kat ko.....maka ko dijemput menghadirkan diri ke majlis kahwin dia.....kad jemputan nanti aku bagi masa g kenduri kahwin liza....

eeeda said...

Insya Allah kalau boleh adjust jadual..