Thursday, May 5, 2011

RONDA-RONDA i-CITY SHAH ALAM

Cerita nie sebenarnya dah basi pun... cerita minggu lepas... aku nak buat jugak entry yang memuatkan gambar kenangan di sana... anak murid aku nie... dah boleh jadi kawan.

Masa bergambar nie... berlari-lari, sebab hujan renyai-renyai... disebabkan tak nak melepaskan peluang bergambar di sana... kami teruskan jugak lah... nasib baik balik tu tak demam.

Lain lah pulak muka den... kalau buka cermin mata... bergambar dengan Kak Wan... kaunselor sekolah dan merangkap kaunselor peribadi aku... berbaju merah tu anak bujang kawan den.

Hujan semakin lebat... kami lepak di bawah khemah di tengah ruang bangunan. Di sini diletakkan satu skrin besar untuk memberi peluang kepada pengunjung melihat video yang ditayangkan oleh pihak pengurusan.

Bergambar dengan Alya...

Memang cantik tempat nie... nanti kalau ada masa aku nak datang lagi... kalau boleh bukan time hujan... baru seronok meronda segenap pelosok kawasan... melihat noen yang bewarna-warni menghiasi ruang i-CITY.

Nie bergambar di kawasan bangunan... tu yang nampak gambar neon jauh kebelakang... almaklumlah hari hujan.

Tercapai jugak Kak Wan nak bawa anak-anak meronda di i-CITY...

Anak-anak seronok... yang membawa pun rasa seronok... lain kali kita pe menonton pulak ya... Nanti kalau teacher ada masa, kita ge menonton wayang pulak.

4 ulasan:

zuwaidah said...

tak boleh jadi ni...nak pegi jugak lahhhh

eeeda said...

Hagi seronok bawa anak2... pilih time cuaca yang baik...

Cikgu Fatin said...

aii..saya pegi jalan2 sana, tempat ni jugak yg tak sampai2 lagi..

eeeda said...

Rugi lah dah sampai ke KL tak pergi seklai tempat nie...