Thursday, May 14, 2009

HAPPY BESDAY

Pada bulan mei nie...aku ingin menucapkan selamat Hari lahir kepada keng kawan :

  • Kak Azlina Ebil - 15 Mei
  • Kak Fadillah Sulaiman - 15 Mei
  • Mazlina Haja Maideen - 16 Mei
  • Suzanna Md Saud - 17 Mei
  • Wan Haninah - 18 Mei

Semalam aku telefon ke kampung nak dapatkan No i/c mek dengan ayah untuk isi borang..... borang apa tu???.....rahsia....rupanya mek aku pun lahir bulan mei jugak....pada 22 mei...ayah aku pulak dah lepas rupanya 30 April ari tu ..yang ke 68 tahun dah rupanya....biasalah orang tua, bila kita tanya umur berapa??......tak kira...60 lebih kot...

Apa pun selamat ulang tahun kepada semua semoga panjang umur, murah rezeki dan dikurniakan rezeki kesihatan yang baik.

Bulan mei nie banyak hari yang diraikan bermula dengan:


  • Hari pekerja ( 1 Mei )
  • Hari Ibu ( 10 Mei )
  • Hari Guru ( 16 Mei )

4 ulasan:

su said...

Salam..

Selamat Hari Guru dan tabah menempuh hari2 mendatang k!

~senyum slalu~

kakyong said...

aaaa....eeeda isi borang kawen ye...hehe jgn mare..selamat hari guru...

eeeda said...

Kalau borang tu...dah kena buat kad jmptn untuk keng kawan.....blm lagi...

My Lil' Princess, My Hubby, My World said...

Salam eeeda, saya Nurul kawan Suzanna Md. Saud, lost contact sejak saya form 6, saya tukar sek lain. Saya nk contact dia lg, plz bg no ni kat dia 0148267961. Thnx.