Sunday, May 3, 2009

KESESAKAN DI TOL

Walaupun penat masih terasa...tapi aku bersemangat untuk update my blog...rindu dah 2-3 hari tak buka...bila kita minat, bila kita sayang, bila kita rindu....kepenatan akan ditolak ke tepi. Itu lah yang aku rasa...

Ari nie nasib aku baik...sebab bertolak awal. Tak sangkut lah dalam kesesakkan...cuma dekat tol lancang sesak sikit.... tu lah dah tahu nak balik kg tak top up touch n go....ha..kan dah kena beratur panjang....tengok lorong tengah tu....lorong touch n go, clear je...tapi perjalanan masih lagi lancar sekitar 2.00 petang di highway karak. Aku dapat info drpd sepupu aku jalan dah mula sesak sekitar pukul 5 petang. Biasalah kalau cuti banyak hari, ini lah situasi yang terpaksa ditempuhi....

Sesak macam mana pun orang tetap jugak balik kg kan...Orang KL tak heran sesak nie...dah biasa, kat KL pun biasa tempuh jam....ari2 lagi...

2 ulasan:

.: mama cute :. said...

lengkali pakai touch and go.. aku yg dok p alor staq pon pakai touch and go.. senang.. clear je jalan deiii.. why wasting time nak queue yang panjang berjela2.. bkn susah sangat nk apply.. beli kat kaunter ja deiiii.. lima plo ada doplo hengget ada.. pilihan di tangan anda.. ekekeke

eeeda said...

betul lah....sebab tu nak balik kg kena ada perancangan....ini nak balik main start keta jalan je.....