Friday, July 26, 2013

BAYARAN BALIK PINJAMAN TAJAAN KPM-OUM

Hari nie happy sangat... sebab dapat surat pengesahan jawatan... surat yang ditunggu-tunggu selama nie. Dah dapat surat tetiba teringat tentang bayaran balik pinjaman yang perlu dibuat... gaji pun dah naik bulan nie... so boleh buat perancangan apa yang patut... selesaikan hutang yang ada... baru hidup tenang.

Kalau ikutkan selepas tamat pengajian aku dah buat surat... tapi sehingga ke hari nie aku tak terima apa pun mengenai pinjaman... awal tahun ari tu, aku dah buat pengemaskinian maklumat untuk memudahkan urusan pihak pengurusan pinjaman.

So untuk sekian kalinya... esok aku akan faxkan semua maklumat yang diperlukan... aku call untuk dapatkan status pinjaman... jadi aku tanya lah sekali apa perlu aku buat untuk pengurangan bayaran... ingat nak hantar je by hand... tapi pegawai berkenaan minta aku faxkan esok. Untuk dapatkan maklumat lanjut boleh terus ke laman web Bahagian Tajaan Pendidikan boleh baca di situ syarat-syarat untuk pengurangan dan cara pembayaran.

2 ulasan:

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Laura Jacobs said...

Hello,
Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Jane Alison, pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami. hubungi hari ini kami melalui e-mel supaya kita boleh memberikan syarat-syarat pinjaman dan syarat-syarat kami di: (saintloanss@gmail.com)