Wednesday, March 24, 2010

KEHILANGAN RAKAN

Hari ini kami dikejutkan dengan pemergian rakan sama ambilan semasa belajar di raja melewar. Al-fatihah buat abang husin opysen Muzik /K.Tempatan. Kepada mereka yang terlepas baca berita harian... boleh online di Berita Harian . Kami telah kehilangan 2 orang rakan seperjuangan. Beberapa tahun yang lalu arwah kusyi pergi mengadap illahi kerana kemalangan semasa dalam perjalanan membawa murid ke kejohanan olahraga di Bandar Penawar. Aku dapat tahu pun sebab kuar paper muka depan Berita Harian. Al-fatihah juga buat Kusyi.


8 ulasan:

sI tEDI said...

Al-Fatihah untuk mereka semua!

Ticer Syah said...

sedey kan... alfatihah buat depa.. anyway.aku tk kenal le which one is abg hussien..

ONE ZABA said...

izinkan mereka pergi...

al-fatihah...

eeeda said...

Syah: Aku pun tak berapa nak ingat yg mana satu...

~Insan Biasa~ said...

al-fatihah...

relevan said...

Takziah dan AlFatihah..

mohd nor a.k.a saintis said...

al fatihah. mereka lebih disayang oleh Illahi. Abg hussien,aku pun mula2 lama gak nak recall..tp dah blh ingat yg mana satu. tak silap aku dia antara yg senior dlm bacth kita.

eeeda said...

Mohd Nor: Memang dia senior... jd perangai tak lah hu ha... tu yang tak berapa nak kenal.