Tuesday, March 2, 2010

KEGEMBIRAAN DIKONGSI

Terima kasih kepada kekawan yang ingat my besday ari nie. Sebenarnya ada ramai lagi yg hantar sms, call, yang pagi2 dah ucapkan.... mesej kat fb.... so yang aku tak letak tu jgn kecil hati. Nie sebahagian je aku copy paste. Aku hargai tanda ingatan daripada kalian semua.

Kepada kawan yang belanja makan ari nie. Terima kasih... akak kenyang sangat dan tempat tu memang best.... Jenuh gak nak habiskan air satu jug tadi.......

Sebenarnya aku berkongsi besday dengan dua orang lagi kawan baik.
Azizat Mamat
Jasmi Jamal


Hari Isnin malam memang aku tido awal.... penat sangat. Sedar2 dah pukul 5 pagi. Rupanya ada satu sms daripada Fairos tepat pukul 12.01 a.m.... aku tak balas, dia call.... pun aku tak angkat. Terima kasih sebab sanggup tunggu nak ucapkan besday utk akak. Satu mesej lagi daripada Jasmi.

Hari nie memang sibuk..... tak sempat pun nak ucap selamat hari lahir utk kwn2. Selalu aku yang terawal.... kali nie agak terlewat. Aku call jasmi nak ucapkan besday... dan ucapkan terima kasih hantar sms. Dia bagi tahu... malam tadi, dia memang tido lewat semata-mata nak jd org yang awal beri ucapan.... terima kasih.

Lepas tu aku call Izah... belum sempat apa2.... dia dulu beri ucapan...."nie siapa call siapa?"...
"tak kisah lah... janji siapa yang cepat"...
Sebenarnya aku pun tak kisah.. saja menyakat dia

Kepada my friends selamat ulang tahun yang ke 32.... semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia selalu.

4 ulasan:

Cikgu Amat said...

belated "" Happy Besday ""
semoga suksess selalu n gud luck

relevan said...

Selamat hari jadi..moga panjang umur aok dan juga cepat cepat bertemu jodoh..yak

ONE ZABA said...

selamat semua hari....

eeeda said...

Terima kasih to all my geng blogger