Thursday, September 17, 2009

GENG SEKEPALA

Nie bilik kerja kami... kiri, eeeda (pen. Penyelaras ICT), cik siti (fasilitator school net), sulia (penyelaras ICT)

Kepada su, akak nak ucapkan selamat berhari raya... tak kisah lah di mana pun kita beraya, yang penting dapat bersama keluarga tersayang.... jangan jelous lah kami dah nak balik kg... Beraya kat KL ke kat kg pun sama je.... raya jugak kan....

Kepada cik siti, projek kita berjalan lancar.... tak sangka last day ada pulak orang nak join... hu hu tak pernah aku buat keja mcm tu.... Selamat hari raya, maaf dipinta sekiranya ada silap dan salah.... akak nie biasa lah mulut laser sikit.... cakap depan2 je.... bak kata kawan akak, yg penting kita cakap biar ikhlas... tak kisah lah kawan nak terasa ke???nak apa ke??? raya kan boleh minta maaf....Selamat memandu ke Melaka....

4 ulasan:

su said...

tgk pic ni cam senget jerk..sebenornye sape senget..kamera ker atau jurukamera...kekeke..selamat hari raya

eeeda said...

Su, tak boleh nak kata jurukamera.. rasanya tiga2 dalam gambar tu kot...b

relevan said...

Salam eeeda..jgn senget2 tau..nanti jadi Minah Senget..

Apa2 pun Selamat Hari raya pada eeeda dan seluruh keluarga..

MAAF ZAHIR BATIN

su said...

kuang kuang kuang camner ni kak...hehe dulu su dgr perkataan aishah senget..sedap gak sebut kak farid senget...su senget???selalu gak..kekeke