Sunday, July 26, 2009

HAPPY BESDAY

Rasanya belum terlewat untuk aku mengucapkan selamat ulang tahun kepada kawan baik aku yang selama ini banyak memberikan sokongan dan sentiasa dekat di hati walaupun jauh nun di Damak.

Kepada Suriani Mat Yasin selamat menyambut ulang tahun yang ke 31 pada 24 Julai ( Jumaat ) semoga pengalaman semalam menjadi pengajaran untuk hari ini. Semoga tabah menghadapi hari2 mendatang, dimurahkan rezeki dan di panjangkan umur.

Sebagai kawan, aku sentiasa mendoakan agar kawan2 sentiasa beroleh kebahagian.

5 ulasan:

relevan said...

Ermm..hapi besday juge dari kwn..

izman said...

selamat hari jadi kat dia. sekelas dengan imran (abg cik) ke dia?

eeeda said...

Relevan,
Contoh kita lah kalau ada kwn yang ingat tarikh besday kita seronoknya..tak bagi hadiah pun tak pe...janji org wish pun dah happy.

Izman,
Ya kami semua sekelas..

relevan said...

Tu lah eeeda..kebanyakan org..terutama org2 lelaki ni selalu lupa tarikh penting..termasuk lah tarikh harijadi..pakat terus lupa jer..he2

eeeda said...

Relevan,
Kalau org lelaki sendiri dah ckp mcm tu...memang betul lah.Skrg dah canggih, save je kat phone tiba masa berbunyi lah remainder tu....