Wednesday, January 13, 2010

CINTA BALQIS

Hari nie, mcm biasalah petang ada akt. koko kat sek.... minggu nie dengan minggu depan ada latihan untuk temasya road run.... koko wajib, nak mengelak pun tak dapat.... tapi ari nie aku terpaksa mengelat jugak.... minta maaf ye puan aidah... terpaksa balik awal sikit... sblm murid2 dilepaskan.... apa nak jadi.. jadi lah... kerana CINTA BALQIS... minggu nie last... tak sabar nak tahu kesudahannya....

Berminggu2 aku dok layan..... rugi klu yg last tak dapat tengok.... aku tak nak jd mcm ceta WADI UNUNG ari tu.... kecewa betul.... akhirnya tak dapat tengok.....

CINTA BALQIS nie rupanya bukan aku je dok layan... ramai peminat ceta nie... sempat lg kami sembang ceta nie kat padang.... tak senonohkan.... yg aku tak boleh handle tu ... ustaz pun layan gak rupenya.... kebetulan pulak, ari nie aku tak ada tuisyen.... so tak ada lah terkejar2.... boleh bagi tumpuan betul2....

Lepas habis ceta nie.... aku dah tak nak mula ceta baru..... nanti giler mcm nie lah.... berkejar2 nak balik umah... semata2 nak tengok tv.... org lain balik lambat tak kisah.... boleh layan kat phone lah... kat dalam keta lah.... aku terpaksa berkejar balik umah le jawabnya... tak ke namanya menyusahkan diri tu.... nie gara2 layan masa cuti ari tu.......

2 ulasan:

sI tEDI said...

ekekkekeke.. ari ni mereka dah saling berjumpa. aku x layan episod awal.

baru2 ni je layan

eeeda said...

he he.. ada gak geng yg mengikuti...