Wednesday, January 20, 2010

RONDA-RONDA

Siti, Amin, Aku dan Sepupu

Minggu lepas kaum kerabat dari kg datang.... sebenarnya ada janji temu kat HKL... bukan selalu pun datang, ikutkan byk tempat aku nak bawak jalan2.... tak sempat, sampai pun dah lewat petang..... aku sempat bawak pusing2 Putra Jaya je.... budak2 nie teruja tengok sekitar Putra Jaya... pada waktu malam.

Budak2 nie sibuk nak suruh mak itam dia plan lain kali.... nak jalan kat area KL.... aku ingat ari tu nak bawak naik ketapi dalam tanah.... ketapi yg kat atas tu..... sebelum tu aku dok ceta, depa dah seronok.... tut..tut.... lama pulak kat hospital..... alih2, habis je janji temu terus balik.

Kalau nak jalan2.... pusing KL, kena time mak itam dia free... nie time keja, susah nak mohon cuti. Keja cikgu nie, susah bab nak cuti ari biasa nie.... time cuti sekolah, tempat2 awam nie sibuk lah pulak... Tapi klu bawak org, orang tu seronok.... kita pun seronok.... kalau nak ge saja2... tak de dah aku... lebih baik aku lepak kat umah je......

5 ulasan:

ONE ZABA said...

aku pong nak ikut gak la!!!

sI tEDI said...

lama x jln2 di KL

eeeda said...

Mai2...kita pe jalan ramai2 lagi meriah

kelopak ungu said...

KL kome dekat jer...Kuala Lipis..

relevan said...

Kome baru ni naik juga Kuala Lumpur pergi KLCC.. nengok pendatang asing ramai kat sana..