Thursday, February 18, 2010

ITU YANG KITA KATA

Keindahan ciptaan illahi ketika matahari hampir terbenam

Kita kata dia kawan kita
Tapi tak pernah ambil tahu mengenainya

Kita kata dia sahabat kita
Tapi tak pernah bertanya khabar

Kita kata dia teman kita
Tapi tak pernah berhubung apatah lagi bersemuka

4 ulasan:

ONE ZABA said...

kawan tulis tulis je la...

eeeda said...

Tu ah... kawan tulis je..

RMY-Abelitokjoro said...

salam eeeda... abeli sibuk sahari dua.. ni nak update blog pun dah tak sempat.. hari ini ada orang bertunang pulak kat kuala krau.. semalam kerja malam ..tidur pun dak lagi...waaaa

eeeda said...

Buat lah keja yg penting dulu...blog tu ada masa free boleh buat....