Thursday, December 17, 2009

GAME PUNYA PASAL

Malam yang memenatkan, sebenarnya dah banyak kali kawan aku nie ajak main game....tapi aku tak layan sebab laptop aku tak ada software yang membenarkan game berkenaan on... Kali ini aku berkampung umah kawan aku.... cuba punya cuba, boleh pulak buka guna laptop dia.... Apa lagi, kami pun layan lah.... rupanya main game nie memang berantu betul.... daripada pukul 2.00 am, boleh bertahan sampai 5.30 am....

Aku mengadap laptop nak buat tesis tak sampai 2 jam dah mula naik boring.... tapi main game berjam2 pun boleh tahan..... Nasib baik le tesis aku nie tunda lagi tarikh hantar.... dari 11/12 tunda ke 18/12 dan tunda lagi ke 21/12. Kalau tak mahu kantoi aku....last2 semester pulak buat pasal...

Terima kasih le kpd member yg ajak main game nie.... nanti boring2 kita boleh on lagi. Ini game bukan sebarang game.... game yg betul2 menguji vocab aku dalam BI.... nak dapat satu pun jenuh fikir.....

Belajar tak semestinya untuk peperiksaan...
Belajar tak semestinya mengadap buku...
Aku nak kata main game pun belajar gak...

3 ulasan:

Mazru Majid said...

salam maal hijrah..

game yg bermanfaat x pe..

relevan said...

Salam maal hijrah eeeda..ralit main games pulak dah ni..

eeeda said...

Mazru : Nie game berfaedah... tambah vocab BI

Relevan : Tu lah pasal..jenuh gak sampai ke pagi di buwetnya.