Saturday, December 5, 2009

MEMBER BELANJA MAKAN

Kesesakkan yang melampau di Sg. Buloh.... keadaan di sungai buloh ari Khamis.... tengok le tu keta kawan aku kena blocking dengan keta pancuan 4 roda..... siap lock stering lagi.... hangin betul aku.... apa lagi aku hon le.... semua org kat Bank Rakyak kuar.... tuan punya keta tak gak datang2..... pak guard bank rakyat pulak yg ge cari..... sebab tak tahan bising.... aku boleh tunggu setengah jam je... org yg kenal aku... memang dah faham sgt dgn perangai aku.....

He he... ari nie makan besar.... aida belanja k.muny makan.... aku join sekali.... bab makan jangan ditolak.... layan ...... 2 regular pizza tak habis pun.... walaupun tahap kelaparan kami tahap maksima.... K.Muny dah pindah.... dulu aku ingat lagi, mula2 datang ke KL nie.... aku kawan dengan k.Muny.... banyak aku belajar pasal IT dengan dia..... drpd sikit2 smp le ke tahap sekarang..... sepanjang aku kenal dia.... tak pernah pun dia menyakitkan hati aku.... memang best le kawan dengan dia.... kehilangan seorang kawan... yg bukan senang utk dicari gantinya....

Bila dah kat Melaka tu jgn lupa org Sg. Buloh...

2 ulasan:

sI tEDI said...

kak muny pindah melaka ke?

sahabat sejati sukar di cari ganti!!

eeeda said...

Ya pindah Melaka.... pengkalan balak..

Tu ah... susah nak cari ganti...