Tuesday, December 8, 2009

KENANGAN LEWAT TAHUN 90 AN

Dari kiri: Anisah, Ami Norsaadah, Normira, Norzila, Zalila dan aku (1999)

Kenangan bersama2 rakan semasa belajar di Maktab Perguruan Raja Melewar 96/99.... gambar nie semasa jamuan perpisahan yang diadakan di Balai Kerapatan.... Jamuan nie melibatkan semua unit....Masa tu dapat cenderahati mug.... mug tu masih selamat lagi dalam simpanan aku....

Sebenarnya gambar nie kat dalam ketapi nak balik kg... aku angkut keng kawan datang Damak... Depa nie dapat le kenal damak masa 10 tahun yg lalu.... kalau datang sekarang dah byk perubahan..... yang penting skrg dah ada line handphone.... sebenarnya nak tunjuk baju sweater maktab tu...

Nie lah Ketua Unit MT2 yang paling glamor kat maktab... skrg lagi glamor kat FB.... Baju merah tu abang Awie.... Kat mana lah sekarang... dah tak dengar khabar berita...

Dari kiri belakang: Norzila, Fadzilah Hanom, Safarahdila, aku...
Dari kiri duduk : Ami Norsaadah, Anisah, Rohiza dan Hariza....

Bergambar kenangan semasa kenduri kawin Iza kecik di Mersing pada tahun 2002.... sekarang dah anak 3.... Masa nie seronoknya dapat kumpul kekawan..... Lepas tu, ramai2 ge kenduri K.Iza di KotaTinggi... Tak lama tu Kenduri Ilot di Bukit Kepong dan last kenduri Dila di Batu Pahat.... Ada 2 lagi nie yang tak kawin... satu kat Skudai.... tak jemput pun aku nak ge jugak... tengok dari jauh jadi le.... (tak boleh makan je kan... datang boleh kan..) dan Kat Klang... rasa nya depa nie nak tumpu belajar dulu kot......


4 ulasan:

Mazru Majid said...

kalaulah boleh kite kembali ke zaman dulu dulu kan nye best...tentu sonok kan.

eeeda said...

Ada kwn pernah tanya....
klu diberi kembali ke zaman dulu...
Zaman mana akan dipilih....
Dah tentu le zaman kat maktab...

~Insan Biasa~ said...

ZAMAN SEKOLAH RENDAH...kalau dapat ulang...aku nak mula tonjolkan diri bermula dari sekolah rendah.....huhuhuhu aku ni dulu murid pasif....
dah jadi cikgu baru start nak jadi guru aktif....

kin hashim said...

seronok mengenang zaman dolu2 :).