Sunday, November 29, 2009

MAJLIS GRADUASI PRA SEKOLAH

Majlis Graduasi Pra Sekolah SK Desa Baiduri, Cheras Utama.....comel2 je budak2 nie pakai mini jubah.... aku tengok pun bersemangat..... anak buah aku Syukriah Izzah Ismi comel je berjubah... Majlis nie diadakan sebelum cuti ari tu.... Cikgu pra sekolah dia muda2 lagi.... semua cik.... terima kasih kepada cikgu2 kerana ajar anak buah saya nie.... boleh tahan gak nakalnya.... tak hairan lah klu hari pertama pun dah kena cubit kat cikgu.... he he...

Terima kasih kepada Cikgu:
Cik Alina
Cik Suriana
Cik Noor Amalina
Cik Nurhafida

Seronok tak usah ceta lah.... bila tengok gambar dia dah siap edit.... boleh tu, suruh aku print pulak... katanya nak tampal kat dinding.... layan........

Anak buah aku nie sibuk suruh edit gmbr dia mcm gambar mak itamnya.... aduh siap tunggu sebelah tu... nak chat kat fb pun tak dapat.... last sekali kena edit gambar dia baru diam.... kalau tak lagi tu dok tanya bila nak buat... bila nak buat.... dah tu suruh masuk kat blog pulak.... layan je lah....

Nasib baik tak pandai lagi komputer.... kalau tak pantang on mahunya dia dok guna.... nak ajar gak, ada masa nanti.... supaya tak ketinggalan dalam dunia IT....

4 ulasan:

ONE ZABA said...

main game komputer mesti cepat pandai punya...

suara said...

mmg seronok tgk kanak-kanak bergraduasi... Bersemnagat betul mereka. Dulu masa su kecik, takdepun graduasi tadika... huhu

sI tEDI said...

COMEL BERGAMBAR!

Kamsiah said...

seronoknya kanak2 tu...
eeda..saya tak tau lak nape eeda susah nak drop komen kat blog saya..