Wednesday, October 14, 2009

RAKAMAN PERTAMAKU

video

Ini merupakan editing aku yang pertama menggunakan movie maker... seronok lah lepas ini banyak kenangan2 yang aku rakam .....akan ku abadikan di blog nie...... tu je sempat aku belajar...

Rakaman nie dibuat semasa kelab staff mengadakan jamuan akhir tahun di Hotel Cyristal Crown Kepong pada 10 Oktober yang lalu.... banyak lagi yang aku perlu belajar....

Terima kasih kepada Cik Aishah yg sudi...
Kalau boleh akak nak belajar banyak lagi...

5 ulasan:

~Insan Biasa~ said...

cayokkkk2....pasni ko la pulak ajor aku ye...ha

eeeda said...

Wokeh...nanti aku belajar bagi ok sikit... aku ajar ko ya.....

relevan said...

Hehe eeeda..ajor kome juge yak..tapi kalu eeeda bikin filem kome nak jadi hero jer..

ONE ZABA said...

pergerakan kamera tu jangan laju sangat.....baru penonton boleh menghayati kandungan video atau gambar tu.

eeeda said...

relevan: boleh2.... nak bikin filem geng masa ge poyo2...

One zaba: komen membina tu... akan diperbaiki....